Service & GarantieFactuur

Bij uw bestelling wordt altijd onze factuur meegezonden. Deze dient zowel als aankoopbewijs en als garantiebewijs. De door u betaalde BTW staat hier ook op vermeld, 
net als ons Kamer van Koophandel nummer en BTW code.
Voor vragen over een bestelling kunt u per e-mail met ons contact opnemen. 
Uw e-mail worden binnen 2 werkdag beantwoord. 

Garantie

Op alle door ons verkochte producten heeft u 1 jaar garantie. Wanneer er binnen de garantietermijn een defect mocht optreden dan kunt u gebruik maken van de service zoals die door de fabrikant wordt geboden. In de regel betekent dit dat u het defecte product aan ons "Kabelhuis" opstuurt waarna deze wordt gerepareerd en aan u wordt teruggezonden. De zending naar de het "Kabelhuis" is voor uw rekening en risico. Belangrijk is dat u altijd onze aankoopfactuur, het retouradres en een duidelijke probleemomschrijving mee stuurt. 

Defect bij aankomst

Het kan gebeuren dat een product direct bij aankomst een gebrek vertoont.. Er is dan meestal sprake van een fabricagefout. In dit geval kunt u het product direct terugsturen. Het product wordt vervangen door een nieuwe. U dient dit binnen 5 dagen na ontvangst bij ons te melden. Na deze 5 dagen kan het product niet meer worden vervangen maar wordt het volgens het normale garantietraject gerepareerd.

De fabrikant bepaalt of een product defect is. Indien de fabrikant het product niet als defect aanmerkt dan gaat het gewone reparatietraject in. Wij proberen echter altijd u een nieuwe product te bezorgen Defecte producten moeten altijd eerst bij ons worden gemeld en voldoende gefrankeerd worden opgestuurd. De verzendkosten van het nieuwe product zijn voor onze rekening.
Verkeerde levering
Mochten wij u een verkeerd product hebben geleverd dan verzoeken wij u dit z.s.m per e-mail te melden. U dient dit dan te retourneren waarbij de verzendkosten door ons worden vergoed. Zodra wij het verkeerd geleverde product retour hebben ontvangen sturen wij het juiste op.
Spijt van uw aankoop of bestelling?
Wanneer u na bestellen toch van de koop wilt afzien dan is dat geen enkel probleem. Annulering kan kosteloos zolang wij het product niet hebben verstuurd. Dit geldt echter niet voor producten die speciaal voor u zijn besteld, dit wordt dan van te voren gemeld. Annuleren kan per e-mail. U krijgt dan een bevestiging van uw annulering. Een eventueel vooruitbetaald bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort.

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om van de koop af te zien. U kunt het product dan zonder opgaaf van redenen aan ons retourneren. Dit is echter alleen mogelijk wanneer het product nog ongebruikt in de originele verpakking zit. Wanneer u het product heeft uitgeprobeerd is retourneren of ruilen niet meer mogelijk. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Het betaalde bedrag wordt binnen 21 dagen, met aftrek van verzendkosten, aan u terugbetaald